dimecres, 29 de gener de 2014

JOAN MIRÓ

HOLA FAMÍLIES!

SABEU QUÈ? UN DIA A LA CLASSE VA ARRIBAR LA FOTO D'UN SENYOR I DESPRÉS VAM DESCOBRIR QUE ERA EN JOAN MIRÓ. QUINA SORPRESA! I QUIN PINTOR MÉS INTERESSANT!  
HEM DESCOBERT QUE PINTAVA AMB ELS DITS, AMB LES MANS, AMB ELS PEUS... I FINS I TOT, AMB UNA ESCOMBRA. SI, SI, AMB TOTES AQUESTES TÈCNIQUES.
A MÉS A MÉS, FEIA MOLTES RATLLES ( CAMINS DELS OCELLS), RODONES ( PLANETES I CONSTEL·LACIONS) I ESTRELLES. 
ENS HA AGRADAT TANT, QUE HEM VOLGUT CONVERTIR-NOS EN MIRÓ I EXPERIMENTAR AMB LES SEVES TÈCNIQUES. MIREU QUINS ARTISTES SOM I COM ENS HEM DIVERTIT!
I A MÉS A MÉS, UN ALTRE DIA VA ARRIBAR UNA CAIXA MÀGICA D'EN JOAN MIRÓ ON VAM PODER DESCOBRIR I APRENDRE MOLTES COSES D'AQUEST PINTOR. QUÈ INTERESSANT! I, PER FI, VAM PODER ANAR A LA FUNDACIÓ MIRÓ A VEURE ELS SEUS QUADRES I LES SEVES OBRES. ENS VAM QUEDAR BOCABADATS! I SABEU QUÈ? TAMBÉ VA FER ESCULTURES , TAPISSOS I COL·LAGES. QUINA MERAVELLA! I DESPRÉS DEL MUSEU AL FINAL VAM PODER ANAR A DINAR AL PARC DE L'ESCORXADOR ON VAM PODER VEURE UNA ESCULTURA MOLT GRAN QUE ES DEIA LA DÓNA I L'OCELL. QUINA IMPRESSIÓ! I, MENYS MAL , QUE VA DEIXAR DE PLOURE I ESTAVA SEC EL PARC , PERQUÈ AIXÍ VAM PODER DINAR I JUGAR UNA ESTONA. QUIN DIA MÉS INTERESSANT I DIVERTIT! I COM ENS HA AGRADAT TANT EN JOAN MIRÓ, HEM INTENTAT PINTAR ALGUN QUADRE SEU. CADASCÚ DE NOSALTRES HEM ESCOLLIT EL QUADRE QUE MÉS ENS AGRADA I L'HEM INTENTAT PINTAR. MIREU QUINS PINTORS!

I, PER ÚLTIM , HEM PINTAT AMB AQUAREL·LES UN GRAVAT QUE VA FER EN JOAN MIRÓ PER AL LLIBRE FISSURES DE MICHEL LEIRIS, EN EL QUAL UN MATEIX ESTAMPAT EN NEGRE S'ANAVA REPETINT PINTAT AMB DIFERENTS TÈCNIQUES, COLORS, FORMES, ETC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada